U heeft een email ontvangen met verdere instructies.
Dit is geen geldige combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord.
E-mailadres is niet bekend.
Wachtwoord vergeten?
 Inloggen

Rotterdam is klaar voor de Wetenschapsdag!

Was het vorig jaar Leiden, dit jaar zijn het de Rotterdamse collega’s die de organisatie van de Wetenschapsdag op zich nemen. De inschrijving is inmiddels gesloten en de locatie is tot de laatste zitplaats gevuld! We kijken uit naar een mooi programma met onder meer:

  • Professor Frank Miedema, van huis uit biochemicus en gespecialiseerd in de immunologie. Hij is decaan en vicevoorzitter van het UMC Utrecht. Hij was in 2013 een van de initiatiefnemers van “Science in transition”. Hij belicht deze dag de schaduwkanten van uitsluitend bibliometrische waardering van onderzoek en bespreekt alternatieven.
  • Universitätsprofessor Dr Claudia Spies, afdelingshoofd van de afdeling Anesthesiologie van de Charité in Berlijn. Zij is een internationaal erkend expert op het gebied van postoperatief delier en postoperatieve cognitieve dysfunctie.  Zij is dan ook voorzitter van de ESA-taskforce voor de reductie van postoperatief delier.

Volgend jaar vindt de Wetenschapsdag in Amsterdam plaats. Lukte het niet om dit jaar te komen als bezoeker of als auteur, houd dan de website en nieuwsbrieven in de gaten. Binnenkort wordt de datum voor volgend jaar vastgesteld.