U heeft een email ontvangen met verdere instructies.
Dit is geen geldige combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord.
E-mailadres is niet bekend.
Wachtwoord vergeten?
 Inloggen

Belangen

De NVA zet zich samen met de Federatie Medisch Specialisten in voor de positie, organisatie en financiering van medisch specialisten in vrij beroep, medisch specialisten in dienstverband en in universitair medisch specialisten. De NVA en Federatie vinden het belangrijk dat medisch specialisten de keuze hebben tussen vrij beroep of dienstverband. Bij belangenbehartiging voor medisch specialisten in dienstverband wordt nauw samengewerkt met de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD).

Registratiewijzer

 

DBC-Onderhoud heeft met ingang van 1 januari 2005 het beheer van de DBC-systematiek overgenomen van de projectorganisatie DBC Zorg. Beheer, ontwikkeling en innovatie van de DBC-systematiek zijn daarmee in een nieuwe fase gekomen. Een fase met veel mogelijkheden, maar ongetwijfeld ook veel problemen. Kijk voor meer informatie op de website van DBC-Onderhoud.

De BeroepsBelangen Commissie (BBC) is altijd bereid uw vragen of opmerkingen te beantwoorden. U kunt hen bereiken op dbc@anesthesiologie.nl.

 Alle correspondentie wordt gevoerd via het bureau van de NVA: nva@anesthesiologie.nl