U heeft een email ontvangen met verdere instructies.
Dit is geen geldige combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord.
E-mailadres is niet bekend.
Wachtwoord vergeten?
 Inloggen

E-Learning

RICHTLIJN EDUCATIE PROGRAMMA "PIJN BIJ BEVALLING"

Het Richtlijn Educatie Programma 'Medicamenteuze pijnbehandeling tijdens de bevalling' is gebaseerd op de gelijknamige richtlijn die door de NVA samen met de NVOG in 2008 gepubliceerd. De richtlijn behandelt het medicamenteuze beleid bij patiënten met pijn tijdens de bevalling.

Klik hier om de complete richtlijn te downloaden als PDF-bestand

Accreditatie
Deze richtlijntoets is door de Nederlandse Vereniging van Anesthesiologen geaccrediteerd. Waneer u de cursus succesvol heeft afgerond worden uw accreditatiepunten automatisch via het GAIA-systeem doorgegeven. Dit gebeurt tweemaandelijks; hierdoor kan het voorkomen dat door u behaalde accreditatie niet altijd direct zichtbaar is.

Opbouw
Het educatieprogramma in REP-Online bestaat uit twee onderdelen, te weten de richtlijntekst en een kennistoets aangevuld met casuïstiek. De kennistoets bestaat uit een aantal vragen die gebaseerd zijn op de betreffende richtlijn. Wanneer u begint met een educatieprogramma, kunt u eerst de richtlijntekst lezen om vervolgens te beginnen met de toets. Deze richtlijn kunt u online lezen (ingedeeld in hoofdstukken), maar ook via een PDF. U heeft dan ook de mogelijkheid om de richtlijn te printen.

Starten
Wanneer u denkt dat u de richtlijn voldoende kent, kunt u starten met de toets. Vooraf aan de eerste vraag wordt gemeld hoeveel procent u goed moet hebben om een voldoende te behalen. Daarnaast wordt vooraf vermeld hoeveel punten u krijgt na het succesvol afronden van de toets. Bij elke vraag is een verwijzing te vinden naar de richtlijn, waar u meer informatie kunt vinden om de vraag te beantwoorden.

Klik hier om de richtlijntoets te starten.