U heeft een email ontvangen met verdere instructies.
Dit is geen geldige combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord.
E-mailadres is niet bekend.
Wachtwoord vergeten?
 Inloggen

Commissie Complicatieregistratie

Algemeen > Cie_complicatieregistratie.jpg

Marcel de Quelerij (voorzitter, rechts op de foto)

Sinds 1999 anesthesioloog Opgeleid in het Erasmus MC o.a. geïnteresseerd in Spoedeisende Geneeskunde en complicaties. sinds 2003 in het Sint Franciscus Gasthuis Rotterdam met o.a. aandachtsgebied Complicatieregistratie, management, bariatrische chirurgie en Spoedeisende Geneeskunde/trauma.

Thecla Immink-Speet (in het midden op de foto)

Anesthesioloog sinds 1996. In 1988 begonnen met anesthesie (SHO) in de UK, de opleiding tot anesthesioloog gevolgd in Leiden. Gedurende 15 jaar in Hardenberg gewerkt en sinds 2012 werkzaam in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Is altijd zeer gemotiveerd geweest om complicaties te registreren en multidisciplinair te bespreken.

Bouwe Molenbuur (niet op de foto)

Geen info beschikbaar

Charles Nyst (links op de foto)

Opgeleid in het Antoniusziekenhuis en sinds 1988 anesthesioloog in het Medisch Centrum Alkmaar. Zijn interesse richt zich op ergonomie en human factors in relatie tot veiligheid. Ziet het als zijn taak binnen de commissie complicatieregistratie om incidenten te analyseren in hun multipele oorzaken en te achterhalen waarom mensen fouten hebben gemaakt, om daarmee tot een systematische borging van de veiligheid te komen.