U heeft een email ontvangen met verdere instructies.
Dit is geen geldige combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord.
E-mailadres is niet bekend.
Wachtwoord vergeten?
 Inloggen

Leden aanschrijven

PRIVACY STATEMENT
Wij gaan zorgvuldig en vertrouwelijk om met de persoonsgegevens die leden aan ons verstrekken. Met het Privacy Statement maken wij duidelijk waarom wij bepaalde informatie verzamelen, hoe wij de privacy van onze leden beschermen en onder welke voorwaarden wij informatie verstrekken.

VACATURE AANMELDEN
Bent u op zoek naar een anesthesioloog voor een functie binnen uw instelling dan kunt u via deze link de vacature aanmelden. De vacature wordt dan geplaatst in de NVA-app. Aan deze service zijn geen kosten verbonden. Let op: u dient wel een Word document (voorkeur), pdf of link naar de vacature mee te sturen. Alleen anesthesiolgen en medewerkers van een afdeling P&O van klinieken kunnen vactures aanmelden.

AANVRAAG MAILING
Via deze link kunt u een mailing aanvragen. U kunt hierbij kiezen uit de pakketten: gewone leden (ca. 1500), assistent leden (ca. 430) of een van de secties (aantallen ca: Cardio 150/IC 270/Kinder 250/Neuro 30/Obstetrie 110/Pijn 350/Urgentie 80). De kosten hiervoor bedragen € 1 (ex BTW) per NVA lid. Non-profit en zusterorganisaties betalen € 0,50 (ex BTW) NVA lid.

AANVRAAG PLAATSEN CONGRES IN NVA APP
Via deze link kunt u een aanvraag indienen om uw congres in de NVA app te plaatsen, inclusief een vermelding in de congreslijst van de digitale nieuwsbrief. De kosten hiervoor bedragen € 1000 ex btw. Non-profit en zusterorganisaties betalen € 500 ex btw.

AANVRAAG PUBLICATIE STUDIE OPROEP
Hier kunt u een aanvraag indienen voor een oproep tot participatie in uw wetenschappelijk onderzoek

BOEK ANESTHESIOLOGISCHE PIJNBESTRIJDING
Voor bestellen klik hier (inlog). Niet-leden kunnen het boek per e-mail bestellen bij het secretariaat van het MUMC+: elvira.marquet@mumc.nl