NieuwsWachtwoord vergeten?

Voor leden

Welkom op het ledendeel van Anesthesiologie.nl

Lid worden

Wil je lid worden van de NVA? Neem dan contact met ons op!


Lid worden van de NVA

Vacature: lid registratiecommissie

Heeft u een juridische achtergrond en/of affiniteit met regelgeving en toetsing? Of wilt u gewoon graag actief zijn binnen uw vereniging? Wellicht zijn wij dan op zoek naar u! De registratiecommissie beoordeelt verzoeken tot (her) inschrijving in de registers van de specifieke aandachtsgebieden pijngeneeskunde en kinder IC.

Als lid van de registratiecommissie beoordeelt u de (individuele) aanvragen. De commissie heeft geen bijeenkomsten op locatie, maar verricht haar werkzaamheden via een online platform (Viadesk). U kunt daardoor de beoordelingen doen op uw eigen plaats en tijd. Specifieke kennis van pijngeneeskunde of KinderIC is niet nodig.

De commissie bestaat uit drie vaste leden, aangevuld met twee vertegenwoordigers uit het betreffende aandachtsgebied. Wegens vertrek van een van de vaste leden van de Registratiecommissie ontstaat er per 1 januari 2019 een vacature.

Heeft u belangstelling voor deze vacature of wilt u meer weten? Neem dan contact op: m.swinkels@anesthesiologie.nl of 030-28 23 880. Uw sollicitatie dient uiterlijk 1 december 2018 in het bezit te zijn van het bestuur.

De commissie opereert in relatieve onafhankelijkheid van het verenigingsbestuur, maar is bij haar uitvoering gebonden aan het door het verenigingsbestuur vastgestelde en door de ledenraad goedgekeurde beleid. De kandidaat mag niet tevens lid zijn van de ledenraad, het verenigingsbestuur of een sectiebestuur.