NieuwsWachtwoord vergeten?

Voor leden

Welkom op het ledendeel van Anesthesiologie.nl

Lid worden

Wil je lid worden van de NVA? Neem dan contact met ons op!


Lid worden van de NVA

Vacature: lid registratiecommissie

Vindt u kwaliteit van pijn- en palliatieve geneeskunde belangrijk? Wilt u betrokken zijn bij de registratie en herregistratie van pijnspecialisten en klinieken? Of wilt u gewoon graag actief zijn binnen uw vereniging? De registratiecommissie is dan op zoek naar u.

Als lid van de registratiecommissie beoordeelt u aanvragen tot registratie en herregistratie van pijnspecialisten en klinieken. Specifieke kennis van pijngeneeskunde is een pré, maar niet noodzakelijk. De commissie heeft geen bijeenkomsten op locatie, maar verricht haar werkzaamheden via een online platform. U kunt daardoor de beoordelingen doen op uw eigen plaats en tijd.

Heeft u belangstelling voor deze vacature of wilt u meer weten? Neem dan contact op: m.swinkels@anesthesiologie.nl of 030-28 23 880. Uw sollicitatie dient uiterlijk 1 maart 2019 in het bezit te zijn van het bestuur.

De commissie opereert in relatieve onafhankelijkheid van het verenigingsbestuur, maar is bij haar uitvoering gebonden aan het door het verenigingsbestuur vastgestelde en door de ledenraad goedgekeurde beleid. De kandidaat mag niet tevens lid zijn van de ledenraad, het verenigingsbestuur of een sectiebestuur.