NVA gremia & actieve ledenWachtwoord vergeten?

Voor leden

Welkom op het ledendeel van Anesthesiologie.nl

Lid worden

Wil je lid worden van de NVA? Neem dan contact met ons op!


Lid worden van de NVA

Commissie Complicatieregistratie

De landelijke complicatieregistratie van de NVA is gericht op verbetering van zorg voor de patiënt betreft meldingen van (blijvende) schade en near-misses. Meldingen worden door experts geanalyseerd, beoordeeld en aan teruggekoppeld aan de desbetreffende anesthesioloog.

Samenstelling

Marcel de Quelerij 
Sinds 1999 anesthesioloog Opgeleid in het Erasmus MC o.a. geïnteresseerd in Spoedeisende Geneeskunde en complicaties. sinds 2003 in het Sint Franciscus Gasthuis Rotterdam met o.a. aandachtsgebied Complicatieregistratie, management, bariatrische chirurgie en Spoedeisende Geneeskunde/trauma.

Thecla Immink-Speet
Anesthesioloog sinds 1996. In 1988 begonnen met anesthesie (SHO) in de UK, de opleiding tot anesthesioloog gevolgd in Leiden. Gedurende 15 jaar in Hardenberg gewerkt en sinds 2012 werkzaam in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Is altijd zeer gemotiveerd geweest om complicaties te registreren en multidisciplinair te bespreken.

Bouwe Molenbuur

Charles Nyst 
Opgeleid in het Antoniusziekenhuis en sinds 1988 anesthesioloog in het Medisch Centrum Alkmaar. Zijn interesse richt zich op ergonomie en human factors in relatie tot veiligheid. Ziet het als zijn taak binnen de commissie complicatieregistratie om incidenten te analyseren in hun multipele oorzaken en te achterhalen waarom mensen fouten hebben gemaakt, om daarmee tot een systematische borging van de veiligheid te komen.