Voor ledenWachtwoord vergeten?

Voor leden

Welkom op het ledendeel van Anesthesiologie.nl

Lid worden

Wil je lid worden van de NVA? Kijk dan snel bij Lid worden


Lid worden van de NVA

Proefschrifaward

Gepromoveerd? Ding mee naar de proefschrift award!

De proefschrift award is een geldprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan het beste proefschrift dat door een NVA-lid in het voorgaande jaar (1 maart - 1 maart) is geschreven. De uitreiking van deze prijs vindt plaats tijdens de Anesthesiologendagen. De promovendus die mee wil dingen naar de award maakt dit uiterlijk de tweede week van maart kenbaar via nva@anesthesiologie.nl en stuurt het proefschrift bij voorkeur digitaal op of op papier in tienvoud. 

De prijs is een geldbedrag van € 1500 dat uitsluitend kan worden besteed aan wetenschappelijk onderzoek en/of aan deelname aan een wetenschappelijk congres.

De beoordelingscommissie beoordeelt de proefschriften aan de hand van de criteria: helderheid vraagstelling, kwaliteit onderzoeksopzet, uitwerking van het onderzoek, citaties van de publicaties voortgekomen uit de thesis en de algemene indruk c.q. verzorging van het proefschrift. Via de Raad van Hoogleraren vaardigt ieder UMC een beoordelaar af voor de commissie.

Je kunt jouw proefschrift aanmelden/opsturen tot en met uiterlijk maandag 5 maart 2018.
Verzendadres: 
NVA
Postbus 20063
3502 LB Utrecht

Schellekens winnaar proefschriftaward 2017

Willem-Jan Schellekens won de proefschrift award 2017 met zijn proefschrift: Respiratory muscle weakness in critical illness.