Negenmaandenbeurs & masterclass 2023

Bezoek de masterclass op de Negenmaandenbeurs! Van 15 t/m 18 februari dagelijks van 16.00 tot 16.30 uur en op donderdag- en vrijdagavond van 19.30 tot 20.00 uur.

Het is logisch dat je angstig of onzeker bent over je bevalling. Onzekerheid of angst over wat je te wachten staat: verloopt de bevalling goed en hoe pijnlijk is het nu echt?! Als je zwanger bent, komen de bevallingsverhalen op je af. Online maar ook van ouders, vriendinnen en collega’s. Soms zijn dit positieve, maar soms ook minder positieve verhalen.

De realiteit is, ieder lichaam is anders en iedereen gaat anders om met pijn. Een pijnbehandeling kan je helpen om minder stress te hebben tijdens de bevalling en dat zorgt ervoor dat je meer ontspannen bent, wat goed is voor jou en je baby. Ook is de kans groter dat je positiever terugkijkt op je bevalling.

Instagram @pijnenbevalling

Het is verstandig om op tijd na te denken over pijnbehandelingen tijdens jouw bevalling. Kies je voor wel of juist geen pijnbehandelingen? Welke mogelijkheden bestaan er eigenlijk? Op onze website vind je een overzicht van mogelijke pijnbehandelingen.

Ook op het Instagramaccount @pijnenbevalling delen we tips in aanloop naar de Negenmaandenbeurs. Zien we je van 15 tot en met 18 februari bij onze stand?

Als je goed op de hoogte bent van de mogelijkheden om pijn te behandelen en je hebt reële verwachtingen, kun je ook beter omgaan met de pijn. Je weet dan waar je wel en niet om kunt vragen bij de arts en op welk moment tijdens de bevalling de verschillende pijnbehandelingen mogelijk zijn.

De arts in het ziekenhuis die gespecialiseerd is in pijnbehandelingen is de anesthesioloog. Ontdek tijdens de masterclass ‘Pijnbehandelingen tijdens de bevalling’ op de Negenmaandenbeurs wat er mogelijk is om zo prettig mogelijk te bevallen en hoe je je daar zo goed mogelijk op kunt voorbereiden. De artsen zijn ook aanwezig bij de stand om antwoord te geven op al jouw vragen.

De Negenmaandenbeurs is van 15 t/m 18 februari 2023 in RAI Amsterdam. Bezoek de masterclass dagelijks van 16.00 tot 16.30 uur en op donderdag- en vrijdagavond van 19.30 tot 20.00 uur.