Nederlands Tijdschrift voor Anesthesiologie (NTvA)

Het Nederlands Tijdschrift voor Anesthesiologie is het wetenschappelijke tijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie. Het tijdschrift bevat overzichtsartikelen, klinische- en laboratoriumstudies en casuïstiek, opiniërende artikelen en nog veel meer.

Het NTvA wordt vier maal per jaar uitgegeven. Soms verschijnen er themanummers en ieder jaar is er een uitgave met alle abstracts van de Wetenschapsdag. Ben je lid van de NVA? Dan ontvang je het tijdschrift automatisch en kosteloos. 

Artikel indienen?

Je kan een artikel naar de redactie sturen via het volgende emailadres: nva@anesthesiologie.nl. Lees ook de richtlijnen voor auteurs. De deadlines voor het insturen van artikelen in 2023 volgen binnenkort.

Adverteren in het NTvA

Heb je interesse in het plaatsen van een advertentie of een advertorial? Neem dan contact op met Eventex BV en vraag naar de mogelijkheden. Tel.: 026-2022063.

Ritsema van Eck Award

Ieder jaar reikt de NTvA de Ritsema van Eck Award uit, vernoemd naar Prof. dr. C.R. Ritsema van Eck. De NVA heeft Prof. dr. C.R. Ritsema van Eck benoemd tot erelid.