Over Wetenschap & innovatie

De NVA Commissie Wetenschap & innovatie

De NVA organiseert verschillende activiteiten op het gebied van wetenschap. Zo brengt de vereniging onder meer een wetenschappelijk tijdschrift uit: het Nederlands Tijdschrift voor Anesthesiologie (NTvA), zijn er Young Investigator Grants uitgereikt en wordt er ieder jaar een Wetenschapsdag anesthesiologie georganiseerd. Daarnaast wordt er jaarlijks een proefschriftaward uitgereikt voor het beste proefschift van het afgelopen jaar. Ook heeft de commissie in 2023 een document Visie op innovatie uitgebracht.

LinkedIn Wetenschapsnetwerk NVA

Deze LinkedIn-groep is aangemaakt door de commissie Wetenschap & Innovatie voor alle leden die zich actief bezig houden met onderzoek en/of innovatie binnen ons vakgebied. Het doel van deze groep is om samenwerking te bevorderen door elkaar gemakkelijk te kunnen vinden en te informeren over nieuwe en lopende studies, events, nieuwe ontwikkelingen, subsidieoproepen etc.

Activiteiten

Meer weten over of inschrijven voor de activiteiten die de commissie organiseert? Kijk hiervoor in de agenda van de NVA.

Lees meer