Organisatie & financiering

Hoe registreer ik de zorg correct? Wat zijn mijn arbeidsvoorwaarden? Wat zijn de normtijden voor de verrichtingen? Hier vind je het antwoord op vragen over registratie en declaratie van zorg, het vrij beroep, arbeidsvoorwaarden en juridische onderwerpen. 

De NVA vindt het belangrijk om vanuit een medisch-inhoudelijk perspectief mee te denken over de best passende organisatie en financiering van de zorg in Nederland. Hoe zorgen we dat de organisatie en financiering ondersteunend is aan het werk van de anesthesioloog en aansluit bij de praktijk? De NVA behartigt jouw maatschappelijke belangen en die van jouw beroep, ongeacht jouw werkvorm. 

Registratiewijzer

Registreer correct met de registratiewijzer! De NVA heeft een registratiewijzer ontwikkeld waarin alle informatie over het registreren en declareren van anesthesiologische zorg staat. Lees meer over de registratiewijzer en bekijk de toelichting in het webinar.

Beroepsbelangencommissie

Alle onderwerpen rondom de organisatie en financiering van de zorg worden besproken in de Beroepbelangencommissie (BBC). De leden van de Beroepsbelangencommissie willen anesthesiologen ontzorgen, zodat zij alle tijd hebben om de beste zorg voor de patiënt te leveren.  

Heb je vragen over de financiering en organisatie van zorg, of een vraag aan één van de leden van de BBC? Neem dan contact op met Eline Schiks via e.schiks@anesthesiologie.nl.