Inspirerende keynote sprekers tijdens Anesthesiologendagen 2024

De Anesthesiologendagen 2024 zijn dan misschien voorbij maar van de waardevollen inzichten en inspiratie die de sprekers ons hebben meegegeven zullen we nog lang nagenieten. 

De anesthesiologendagen werden geopend door dagvoorzitter Diana Matroos en NVA-voorzitter Caroline van der Marel. Dit jaar stond het congres in het teken van 'Operatie Perioperatief Specialist'. Onze missie? Zorgen dat operatieve zorg altijd in het belang van de patiënt is. Passende zorg: fast track waar mogelijk, intensief waar nodig.

Keynote spreker op de donderdag was Berthold Gunster. Berthold, de grondlegger van Omdenken, nam ons op humoristische wijze mee in een manier van denken en doen waarmee je van een probleem een mogelijkheid maakt. 

Op vrijdag We rondden af met een inspirerend drieluik:
 - Ray Klaassens trapte af met krachtig verhaal over leiderschap,
 - vervolgens verkende de Amerikaanse anesthesioloog Matthew Sherrer met 'Mastering the Infinite Game' de toekomst van anesthesiologie, en 
 - Klaas Dijkhoff verruimde de kijk op ons vak vanuit zijn externe perspectief en wat blijkt: alles komt goed 😉

De keynote sprekers gaven ons niet alleen waardevolle inzichten, maar ook een dosis optimisme en motivatie om de uitdagingen aan te gaan die voor ons liggen. Laten we deze energie meenemen en samen de toekomst van zorg vormgeven!