Terugblik Anesthesiologendagen 2023

Wat hebben we mooie dagen met elkaar beleefd! Dit jaar vieren we 75 jaar Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie. We organiseerden daarom op 25 en 26 mei een 'special edition' van de Anesthesiologendagen.

Het thema van ons congres: Anesthesiologie, kloppend hart van het ziekenhuis. De toekomst is nu! Met inspirerende sprekers, een gezellig diner en een knallend feest. Wat een fijne club leden bij elkaar in Maastricht en wederom geboft met het weer.

Spetterende kick-off

Dagvoorzitter Michiel Vos en NVA voorzitter Caroline van der Marel trapten het evenement af. We vieren dit jaar 75 jaar NVA. Ter gelegenheid van onze verjaardag hebben we een jubileumboek uitgebracht waarin anesthesiologen enthousiast vertellen over hun vak.

Vermeulen Cranch lezing

Met nog 30 dagen als anesthesioloog werkzaam, deelde Wolfgang Schlack zijn inzichten met ons over beoordeling en implementatie van wetenschappelijk bewijs, just culture en veiligheid.

Tijdschrift De anesthesioloog

Deze uitgave van De anesthesioloog staat in het teken van de Anesthesiologendagen. Met interviews en toelichtingen op programmaonderdelen. 

Bedankt!

Sprekers, voorzitters, moderatoren, coördinatoren, trainers, oftewel iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze 'special edition' van de Anesthesiologendagen: hartelijk dank hiervoor!