NVA op de KNMG Carrièrebeurs

Zaterdag 30 september is de NVA aanwezig op de KNMG Carrièrebeurs in het Beatrixgebouw in Utrecht. Met als doel: geneeskundestudenten enthousiasmeren voor het vak anesthesiologie. Bij de stand zijn aios Eva, Niek en Zahra aanwezig om vragen te beantwoorden over de opleiding en een inkijkje te geven in het werkgebied van de anesthesioloog.

Vorig jaar waren aios anesthesiologie Eva, Roel, Tessa en Zahra op de beurs aanwezig om in gesprek te gaan met studenten. Aios Tessa zei over deze dag: “Wat mij vooral opviel was de drukte bij onze stand! De mensen bleven maar komen en dat was absoluut niet alleen omdat we een luchtwegpop hadden. Ik denk dat het hartstikke nuttig en belangrijk is dat we als vakgebied zichtbaar zijn en dus bijvoorbeeld op een beurs als deze staan. Ook zodat (toekomstige) collega’s van andere specialismes en beroepen waarmee we samenwerken weten wat we kunnen en wat we dagelijks doen.” Lees het hele interview.

Wil jij anesthesioloog worden? Lees op onze website meer over de opleiding tot anesthesioloog. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over hoe je dag eruit ziet als anesthesioloog? Dan zien we je graag op de Carrièrebeurs! Tickets en meer informatie vind je op de website van de KNMG.