Vacature: twee leden commissie van beroep

Wegens het vertrek van twee commissieleden zijn er per direct twee vacatures. Heeft u affiniteit met regelgeving en toetsing en wilt u graag actief zijn binnen de vereniging? Dan zijn wij wellicht op zoek naar u! Als lid van de commissie van beroep behandelt u bezwaarschriften tegen besluiten van de registratiecommissie, examencommissie en accreditatiecommissie.

De commissie beoordeelt of het besluit op grond van alle geldende regelingen in alle redelijkheid tot stand is gekomen. De beoordelingen, ongeveer 2x per jaar, vinden in plaats in de Domus Medica of via een digitaal platform.

Heeft u belangstelling voor deze vacature of wilt u meer weten? Neem dan contact op: m.swinkels@anesthesiologie.nl of 030-28 23 880. Uw sollicitatie dient uiterlijk 1 december 2018 in het bezit te zijn van het bestuur.

De commissie bestaat uit 3 leden. De kandidaat moet ingeschreven staan in het register van anesthesiologen van de RGS en mag niet tevens lid zijn van de registratiecommissie, de ledenraad, het verenigingsbestuur of een sectiebestuur.