PROGRAMMA EN AANMELDING

Pijngeneeskunde: Netwerken over de lijnen heen

Vlak na de zomervakanties is het zover: de Pijndag 2023. De laatste Pijndag in Nederland was In 2018, dus hoog tijd dat we elkaar weer treffen. De Pijndag in Veghel is dé gelegenheid om met collega’s bij te praten en van gedachten te wisselen naar aanleiding van het programma.

De voordrachten hebben een goede balans tussen wetenschap en praktijk en we kijken verder dan de spreek- of behandelkamer. Wat voor consequenties heeft de toenemende zorgvraag voor de organisatie van zorg rondom de pijnpatient? Jan Kremer bespreekt onder andere wat dit vraagt van leiderschap in de pijngeneeskunde.

Bekijk het programma

De moderne dokter heeft een overvloed aan data tot zijn beschikking, maar benut slechts een fractie hiervan in zijn dagelijkse werkzaamheden. Steeds luider wordt de roep om ‘data-gedreven’ zorg te verlenen, maar wat betekent dat als er zoveel ruis is? En wat kunnen we er mee doen binnen de anesthesiologie en pijngeneeskunde? Michel Abdel Malek vertelt over de huidige staat, uitdagingen, valkuilen en kansen van data-gedreven zorg in de anesthesiologie en pijngeneeskunde. Dit jaar verwelkomen we als pijnspecialisten ook andere zorgverleners binnen de pijnzorg tijdens ons congres. Stuur de uitnodiging dus gerust door naar je collega’s binnen de regio. Wij zien uit naar de komst van zo’n 300 collega’s en andere zorgverleners, zien we jou en je collega’s ook?

De online registratie is gesloten maar je bent van harte welkom bij de registratiebalie op de locatie. Dus kom gerust nog naar de Pijndag!