Sponsoren & lunchsymposia

Lunchsymposia 12.45-13.30

Powered by Vifor Pharma: Prehabilitatie, stand van zaken

Spreker Joost Klaase

Multimodaal prehabiliteren voorafgaand aan een operatie lijkt een groot effect te hebben op de postoperatieve uitkomsten. Het adagium ‘Hoe fitter erin, hoe fitter eruit’ lijkt dus te kloppen. Dat de preoperatieve conditie een relatie heeft met postoperatieve uitkomsten was al langer bekend, maar dat het verbeteren van die conditie in zo een korte tijd loont, lijkt steeds verder onderbouwd te worden. De komende jaren zullen meerdere publicaties volgen en zullen we prehabilitatie hopelijk gaan beschouwen als een vast onderdeel binnen de medische behandeling. Kijk mee tijdens ons lunchsymposium waar Prof. Dr. Joost Klaase van het UMC Groningen een update geeft over prehabilitatie in Nederland.

Meer weten, en op de hoogte gehouden worden van symposia, webinars en educatie mogelijkheden? Schrijf je hier in en ontvang alle updates rond prehabilitatie en bloed management via Vifor Pharma

Door middel van Trident naalden een beter gerichte facet denervatie onder Röntgen / Ultrasound.

Powered by CoMedical: Cerviale facet denervatie
Spreker Christ Declerck

Door middel van Trident naalden een beter gerichte facet denervatie onder Röntgen / Ultrasound.

CoMedical – CoYoMe blijft steeds voor u en met de beste producten en behandelingen zoeken.

Met DIROS Technology hebben we een samenwerking en ontwikkelen we steeds weer betere technieken samen met zeer ervaren pijnbestrijders. Deze keer willen we de Cervicale Facet Denervatie met Trident cannula/elektrodes onder uw aandacht brengen. Reeds in vele landen worden deze special Trident cannula/elektrodes gebruikt met betere resultaten dan de traditionele cannula/elektrodes. Deze Trident en Trident-Hybrid hebben een uitschuifbare driepunt (Trident) waardoor u een betere laesie RF of PRF kan doen.

Dr. Christ Declerck laat een cervicale facet denervatie zien waarin ook zeer duidelijk de echogene (ultrasound) kwaliteit tot zijn rechtkomt.

 


Hoofdsponsor Becton Dickinson

Als toonaangevende fabrikant van spinale en epidurale anesthesieproducten, legt BD zich toe op de voorruitgang in anesthesie door innovatie. NR-Fit™- hulpmiddelen zijn maar één voorbeeld van hoe wij het voortouw nemen. BD draagt kwaliteit en betrouwbaarheid al meer dan 100 jaar erg hoog in het vaandel en laat dit zien door het leveren van hoogkwalitatieve producten, diensten en ondersteuning. Onze BD® Whitacre spinale naald met potloodpunt was een pionier in zijn categorie en door de integratie van NRFit™ maken we onze producten nog veiliger voor uw patiënten. Wij begrijpen als geen andere dat veranderingen veel flexibiliteit vragen. Onze kracht? Helpen bij het vergroten van de patiëntveiligheid door u te begeleiden in uw transitie naar NRFit™.

Meer informatie