Ontwikkeling van het vakWachtwoord vergeten?

Voor leden

Welkom op het ledendeel van Anesthesiologie.nl

Lid worden

Wil je lid worden van de NVA? Kijk dan snel bij Lid worden


Lid worden van de NVA

Uitkomstregistratie

De NVA start met uitkomstregistratie om inzicht te krijgen in praktijkvariatie, value based healthcare en PROMS voor de perioperatieve zorg en pijngeneeskunde. Zorginstellingen beschikken hiermee over een eigen dashboard dat specifiek inzicht geven in de eigen data ten opzichte van de benchmark, zowel op ziekenhuisniveau als patiëntniveau. De NVA zorgt voor een jaarlijkse anonieme openbare rapportage over de kwaliteitsregistratie.

Om zoveel mogelijk relevante uitkomsten te kunnen verzamelen met minimale registratielast, werkt de NVA hierin samen met Value2Health-Logex. Value2Health-Logex ondersteunen meer dan 25 klinische registraties (o.a. DICA, NOG, PICE, Landelijke implantaten, Brandwonden) en werken al samen met meer dan 90% van de ziekenhuizen.

Middels de NVA/Value2Health-Logex uitkomstregistratie kan de informatie rechtstreeks uit de EPD’s worden gehaald. Daarmee beschikken we over actuele informatie (per maand of kwartaal) met hoge validiteit. Met het gebruik van productiedata voor uitkomstregistratie is al eerder ervaring opgedaan, zie onder meer Salet et al. 2018 en Eindhoven et al 2018