Vacatures programmacommissie Anesthesiologendagen 2019

Lijkt het u een leuke uitdaging om voor alle NVA leden een interessant ledencongres samen te stellen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar u!

De NVA zoekt:
- twee enthousiaste collega’s voor de programmacommissie Anesthesiologendagen 2019
- een voorzitter voor de programmacommissie Anesthesiologendagen 2019

De programmacommissie geeft invulling aan sessies en nodigt sprekers uit. Daarnaast nodigt de commissie ook andere gremia (secties, commissies, bestuur) uit inhoudelijk invulling te geven aan de Anesthesiologendagen.

Wij vinden het belangrijk dat u:

  • op de hoogte bent van maatschappelijke ontwikkelingen en die kan vertalen naar het vakgebied en sessies;
  • op de hoogte bent van ontwikkelingen binnen de vereniging en het belang en impact hiervan voor de leden kan inschatten;
  • beschikt over een (wetenschappelijk) netwerk (bijv. voor aandragen sprekers);
  • een brede vakinhoudelijke interesse heeft en op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen en behoefte van leden aan refresher courses.

Voor een voorzitter is het naast bovenstaande ook van belang dat deze:

  • vanuit een brede scope een vertaalslag kan maken naar het congres;
  • boven eigen interesses kan uitstijgen en rekening houdt met de diversiteit binnen de vereniging;
  • mensen/leden met elkaar kan verbinden.

Waarom reageren?
Door zitting te nemen in deze commissie breidt u snel uw netwerk uit. Het is ook een functie waarbij  creatieve en innovatieve ideeën de ruimte krijgen. Het organiseren van de Anesthesiologendagen is heel concreet: u ziet tijdens deze twee dagen gelijk het resultaat van uw inspanningen.

Tijdsbesteding
De commissie vergadert ca. drie keer per jaar in Utrecht. Daarnaast wordt er via email en Skype overlegd. De organisatie wordt ondersteund door een congresbureau en het NVA bureau.

Interesse?
Stuur een e-mail met een cv en korte motivatie voor 1 december 2018 naar Sandra Gijtenbeek (NVA bureau) s.gijtenbeek@anesthesiologie.nl of 030-2823270.