Proefschrift award

Gepromoveerd? Ding mee naar de proefschrift award!

Uitreiking: Anesthesiologendagen 2025

De Proefschrift award is een geldprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan het beste proefschrift dat door een NVA-lid in het voorgaande jaar (1 maart - 1 maart) is geschreven. De uitreiking van deze prijs vindt plaats tijdens de Anesthesiologendagen. Stuur je proefschrift bij voorkeur digitaal op naar nva@anesthesiologie.nl

De prijs is een geldbedrag van €1500 dat uitsluitend kan worden besteed aan wetenschappelijk onderzoek en/of aan deelname aan een wetenschappelijk congres.

De wetenschapscommissie van de Commissie Wetenschap & Innovatie beoordeelt de proefschriften aan de hand van de criteria: helderheid vraagstelling, kwaliteit onderzoeksopzet, uitwerking van het onderzoek, citaties van de publicaties voortgekomen uit de thesis en de algemene indruk en verzorging van het proefschrift. 

Je kunt jouw proefschrift (bij voorkeur digitaal) aanmelden/opsturen naar: nva@anesthesiologie.nl of stuur enkele exemparen naar:
NVA
Postbus 20063
3502 LB Utrecht

Winnaar Proefschrift award 2024

Het Bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie en de Commissie Wetenschap en Innovatie hebben besloten de NVA proefschrift award 2024 toe te kennen aan:

S.M. Bossers
Prehospital Epidemiology and treatment of severe Traumatic brain injury: unraveling the black box